Új életre kel a régi tető - Hogyan újítsuk fel cserepes tetőnket

Új életre kel a régi tető - Hogyan újítsuk fel cserepes tetőnket Budapest

Cserepeslemezes tetőfelújítás Budapest

Új életre kel a régi tető - Hogyan újítsuk fel cserepes tetőnket Budapest Rákoscsaba-Újtelep

Cserepeslemezes tetőfelújítás Budapest Rákoscsaba-Újtelep

A cserepes tetők igazi klasszikusok, szépségük és tartósságuk miatt évtizedek óta kedveltek. De az idő vasfoga előbb-utóbb itt is érezteti hatását: a cserepek megrepedeznek, a lécezés elkorhad, a szigetelés elöregszik. Ekkor jön el az ideje egy alapos felújításnak, hogy tetőnk újra fénykorát idézze.

Mielőtt nekilátunk, érdemes felmérni a károkat. Nézzük meg a cserepek és a lécezés állapotát, szükség esetén javítsuk ki a hibákat. A régi, elöregedett szigetelést mindenképp cseréljük új, korszerű anyagra. Ma már vékony, jó hőszigetelő képességű anyagok közül választhatunk.

Ha a tetőszerkezet is felújításra szorul, azt se hanyagoljuk el. A korhadt elemeket cseréljük, szükség esetén erősítsük meg. Így biztosíthatjuk, hogy tetőnk újra stabil és időtálló legyen.

Végül következhet a cserepek visszahelyezése. Érdemes csak annyit bontani le közülük, amennyi feltétlenül szükséges, a többit óvatosan emeljük fel és tisztítsuk meg. Így megőrizhetjük a meglévő cserepek szépségét. Ha kell, egészítsük ki újakkal a hiányokat.

Egy kis odafigyeléssel, szakértelemmel új fényében ragyoghat régi, cserepes tetőnk. De érdemes időnként átvizsgálni, hogy kis hibákat azonnal kijavíthassunk, mielőtt azok nagyobb problémává nőnék. Így tetőnk akár több generáción át is velünk maradhat!
Cserepeslemezes tetőfelújítás
Szolgáltatásaink
Kérdése van?
Várom hívását!
Sürgős esetben a nyitvatartási időn túl és ünnepnapokon is állok rendelkezésére.